Ana-ana Bae, Gegarane Itungan Jawa Ora Akurat, Wong Kebumen Nekad Kendat

KEBUMEN, PORTAL NGAPAK – Ana-ana bae, gara-gara anake sing lanang arep nikahan, tapi itungan jawane ora akurat, SY (52) sing manggone nang Desa Kedungwinangun, Kecamatan Klirong, Kabupaten Kebumen nekad kendat.

Otomatis kejadian guwe nggawe geger tetanggane apamaning bojone dewek, masalaeh sing menangi bojone pas lagi aring dapur, Senin (25/1/2021) jam 3’an isuk. » Detail » Read “Ana-ana Bae, Gegarane Itungan Jawa Ora Akurat, Wong Kebumen Nekad Kendat”